Datum objave: 19. listopada 2024.
Kategorija: Naslovnica

RAZMJENA UČENIKA U PROJEKTU E-MEDICA

Od 18. listopada do 20.listopada održana je razmjena učenika, njihovih mentora i koordinatora u Medicinskoj školi Dubrovnik i partnerskoj OŠ Marina Getaldića Dubrovnik u okviru dva projekta E-medica: E broj, stani stoj i 3D medica.

U petak 18. listopada naša škola je bila domaćin projekta te su koordinatorica projekta i mentorica Sanja Juras i Ina Baletić zajedno sa učenicima priredili prigodan program. Nastupio je školski zbor sa glazbenom numerom: La Musica di Notte, te su učenice recitirale svoje literarne radove i gostima približili i stari Dubrovački govor.

Nakon prigodnog programa prezentirani su radovi učenika naše škole, te smo mentore i njihove učenike poveli u obilazak školskih zgrada koje se nalaze na dvije lokacije unutar stare gradske jezgre.

Po završetku svi zajedno su posjetili Medicinsku školu Dubrovnik gdje su također prezentirani radovi u sklopu projekta škola sudionica.

Druženje i rad na projektima nastavljen je i  u subotu 19.listopada u Medicinskoj školi Dubrovnik, gdje su učenici i njihovi mentori vrijedno radili na usklađivanju prezentacija za Smotru E-medica.

Nakon završetka radova sudionici su imali stručno vođenu turu kroz Povijesnu jezgru grada Dubrovnika pod vodstvom stručnog vodiča gospođe Antee Glumac- Barbir, koja se i ovaj put odazvala i srdačno poklonila turu našim gostima.

Ostatak dana sudionici su proveli u radu, druženju i uživanju u Gradu podno Srđa.

Pročitajte još

RADIONICA – PČELINJI VOSAK

RADIONICA – PČELINJI VOSAK

Učenici 4.-tih i 8.-ih razreda sudjelovali su na edukativnoj radionici te naučili kako se koristili pčelinjim voskom i kokosovim uljem. Učiteljica Karmen je sa svog pčelinjaka donijela pčelinji vosak. Otapali su ga na štednjaku kako bi ga mogli stavljati u kalupe....

ŠKOLSKO NATJECANJE U ČITANJU NAGLAS

ŠKOLSKO NATJECANJE U ČITANJU NAGLAS

Školsko natjecanje u čitanju naglas održalo se jučer u prostorijama školske knjižnice. Učenici su se natjecali u kategoriji od 3. do 5. razreda. Prijavilo se ukupno 6 učenika s različitim knjigama, poput: „Snijeg u Splitu“, „Heidi“, „Prašnjavko“, „Sjaj male...

Skip to content