Datum objave: 2. rujna 2024.
Kategorija: Naslovnica

Obavijesti za učenike prvih razreda

Svečani prijem učenika prvih razreda održat će se u PONEDJELJAK, 9. rujna 2024., u školskoj zgradi Karmen, Ilije Sarake 7 u 10:00 sati.

Roditeljski sastanak za roditelje učenika prvih razreda održati će se u ČETVRTAK, 5. rujna 2024., u školskoj zgradi Karmen, u 18:00 sati kad će biti podijeljeni udžbenici i radni materijali za njih.

Kratki sastanak za roditelje učenika prvih razreda koji će pohađati produženi boravak održati će se nakon roditeljskih sastanaka.

Prilikom preuzimanja udžbenika i radnih materijala trebaju se donijeti kopije osobnih iskaznica, budući da sukladno čl.4 Pravilnika o financiranju obrazovnih materijala učenicima osnovnih škola Grada Dubrovnika:

Pravo na dodjelu obrazovnih materijala u smislu ovog Pravilnika imaju svi učenici osnovnih škola Grada Dubrovnika čija oba roditelja ili skrbnici, odnosno jedan roditelj ukoliko se radi o jednoroditeljskoj obitelji, imaju prebivalište na području Grada Dubrovnika najmanje šest mjeseci prije pokretanja postupka javne nabave.

Pravilnik o izmjenama Pravilnika o financiranju obrazovnih materijala učenicima osnovnih škola Grada Dubrovnika

Vidimo se uskoro i veselimo se zajedničkom putovanju kroz osnovno obrazovanje!

Pročitajte još

Posjet Vaterpolo klubu Jug

Posjet Vaterpolo klubu Jug

Učenici 3.a i 3.b razreda sa svojim učiteljicama posjetili su bazen u Gružu i prisustvovali suprezentaciji vaterpola VK Jug. Svaki učenik pokazao je svoje vještine u vodi sa loptom i bez nje. Usljedila je i vaterpolo utakmicaizmeđu dva razreda i grupna slika za...

Treće mjesto u natjecanju iz Prometne kulture!

Treće mjesto u natjecanju iz Prometne kulture!

U organizaciji Postaje prometne policije Dubrovnik danas je u Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj organizirano godišnje županijsko natjecanje “sv.Mihovil” u kojem su sudjelovali učenici drugih razreda osnovnih škola. Naše učenice Maris Tošović i Tonka Košta...

„PODUZETNIŠTVO U OSNOVNOJ ŠKOLI“

„PODUZETNIŠTVO U OSNOVNOJ ŠKOLI“

Dubrovačka razvojna agencija DURA i njihov projekt “Poduzetništvo u osnovnoj školi” nastavilo se i ove godine u OŠ Marina Getaldića. Ovaj program omogućuje djeci da kroz zanimljive i praktične radionice uče opoduzetništvu, razvijaju kreativne ideje i grade vještine...

Skip to content