preskoči na sadržaj

Osnovna škola Marina Getaldića Dubrovnik

 > Naslovnica
vijesti

Posjet naših trećaša županovom uredu

Autor: JOSIPA VRAGOLOV, 19. 1. 2018. 12:11

Jučer 18. siječnja naši trećaši u pratnji svojih učiteljica posjetili su ured župana - Palaču Ranjina. Dočekala ih je zamjenica gđa. Žaklina Marević koja ih je provela palačom i upoznala ih s radom djelatnika Županije.

"Zamjenica Marević rado je odgovarala na sve njihove upite, a vrijedi istaknuti i kako su učenici znali da će Pelješki most spojiti dva razdvojena kraja naše županije kao i nabrojati sve gradove u županiji. Neki su iskoristili priliku i probali županovu ‘vruću fotelju’, a za kraj posjeta počastili su se slatkišima i pozirali za zajedničku fotografiju."

Autor fotografija: Dubrovačko-neretvanska županija

 [više]

Radionice za učenike viših razreda

Autor: JOSIPA VRAGOLOV, 18. 1. 2018. 09:48

CISOK (Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri) i ove godine organizira radionice za učenike viših razreda s ciljem lakšeg odabira srednje škole. Na radionici možete saznati sve što vas zanima o budućem zanimanju!

Radionica se održava u nekoliko termina radi veliko interesa, a prethodno je potrebna prijava (tel. 020/641-380) jer je broj mjesta ograničen.

 [više]

Predupis djece u 1. razred školske godine 2018./19.. Vijest ima dokument u privitku

Autor: JOSIPA VRAGOLOV, 17. 1. 2018. 09:35

Pozivaju se roditelji/skrbnici djece dorasle za upis u prvi razred osnovne škole da podnesu zahtjev za uvrštenje svog djeteta na popis djece dorasle za upis u I. razred osnovne škole. 

Djeca koja do 1. travnja 2018. godine imaju navršenih šest godina školski su obveznici. Djeca koja nemaju navršenih šest godina do 1. travnja 2018., mogu se upisati u 1. razred na zahtjev roditelja ili staratelja ako zahtjev odobri županijski Ured državne uprave, Služba za društvene djelatnosti. Zahtjev za upis djece dorasle za 1.razred, roditelji ili staratelji mogu skinuti na web stranici (www.udu-dnz.hr) i donijeti ga ispunjenog u školu ili ga ispuniti u školi.

Predupis u prvi razred Osnovne škole Marina Getaldića za školsku godinu 2018./2019. obavljat će se od 22. siječnja do 26. siječnja 2018. u uredu Stručno razvojne službe u školskoj zgradi na Pločama u vremenu od 15:00 do 19:00 sati. i od 29. siječnja do 2. veljače 2018. u vremenu od 9:00 do 13:00 sati.

Roditelji trebaju donijeti preslik osobne iskaznice djeteta ili jednog roditelja, odnosno odgovarajuću potvrdu o prebivalištu ili prijavljenom boravištu (za one koji nemaju osobnu iskaznicu s adresom na području škole u koju se dijete prijavljuje na upis) i preslik rodnoga lista djeteta (vrijedi bez obzira na datum izdavanja). Na predupis nije potrebno dovoditi dijete.

Za sve informacije stojimo na raspolaganju tel. 311 471, 432 575.

 

Upisno područje Osnovne škole Marina Getaldića: 

1.Ulice:Gornji Kono (od Vicine ulice), Vicina, Zagrebačka (od Vicine ulice), Srednji Kono (do Izvijačice), Izvijačica, Između Vrta, Marijana Blažića, Od Graca, Don Frane Bulića, Brsalje, Od Kolorine, Frana Antice, Od Tabakarije, Ivana Kukuljevića, U Pilama, Sv. Đurđa, Skalini dr. Marka Foteza, Branitelja Dubrovnika (do ulice Miha Klaića), Miletićeva, Đura Pulića, Uz Posat, Strma, Rudimira Rotera, Don Iva Bjelokosića, Tiha

2. Antuninska, Celestina Medovića, Čubranovićeva, Đorđićeva, Ferićeva, Garište, Getaldićeva, Ispod Minčete, Mala, Od Sigurate, Palmotićeva, Placa, Plovani skalini, Poljana Paska Miličevića, Široka, Za Rokom, Zlatarićeva, Boškovićeva, Dropčeva, Hanibala Lucića, Sv. Dominika, Kovačka, Kunićeva, Nalješkovićeva, Peline, Petilovrijenci, Prijeko, Ribarnica, Vetranićeva, Zamanjina, Zlatarska, Žudioska, Androvićeva, Bandureva, Braće Andrijića, Bunićeva Poljana, Cvijete Zuzorić, Dinka Ranjine, Đura Baljevi, Gradićeva, Gundulićeva poljana, Ilije Sarake, Ispod mira, Kaznačićeva, Kneza Damjana Jude, Kneza Hrvaša, Lučarica, Luža, Marojice Kaboge, Miha Pracata, Od Pustijerne, Pobijana, Poljana Marina Držića, Pred Dvorom, Restićeva, Stajeva, Stulina, Uska, Uz Jezuite, Za Karmenom, Zeljarica, Crijevićeva, Grbava, Hliđina, Hranica, Ivana Rabjanina, Između Polača, Mrtvo Zvono, Na Andriji, Nikole Božidarevića, Nikole Gučetića, Svete Marije, Od Domina, Od Kaštela, Od Puča, Od Rupa, Od Šorte, Pečarica, Poljana Mrtvo Zvono, Poljana Ruđera Boškovića, Puzljiva, Svetog Šimuna, Strossmayerova, Tmušasta, Vara, Svetoga Josipa, Za Rupama, Zvijezdićeva

3. Petra Krešimira IV, Maria Perića, Bernarda Shawa, Uz mline, Za kapelicom, Grudska, Pelješka, Od Greba Žudioskih, Od Srđa, Lokrumska, Cavtatska, Obodska, Antuna Topića Mimare, Lukše Beritića, Frana Čale, Matije Gupca, Brgatska, Put od Bosanke, Koste Strajnića, Bruna Bušića, Hvarska, Uz tabor, Iva Račića, Koločepska, Buića, Frana Supila, Sunčana, Nikole Napice, Vicka Lovrina, Lazarina, Konavoska, Župska, Dubrovačkog odreda, Od maslinate, Zlatni potok, Vlaha Bukovca, Bosanka.

 [više]

Obavijest za početak nastave

Autor: JOSIPA VRAGOLOV, 8. 1. 2018. 10:22

Iako praznici još nisu gotovi, blagdansko vrijeme se polako primiče kraju, a povratak u školske klupe sve je bliže.

Nastava u drugom obrazovnom razdoblju započinje 15. siječnja  u JUTARNJOJ smjeni u obje školske zgrade u 8:00. Vidimo se!

 [više]

Četvrtaši na nastavi u prirodi

Autor: JOSIPA VRAGOLOV, 8. 1. 2018. 09:41

U ove hladne dane rado se prisjećamo početka školske godine i toplijeg vremena. Tako su i učenici četvrtih razreda u pratnji svojih učiteljica imali integrirani radni dan u prirodi, a ovom su prilikom posjetili Malu i veliku Petku.

Veselimo se proljeću i novim prilikama za nastavu u prirodi!

 

 [više]

Četvrtaši u posjeti

Autor: JOSIPA VRAGOLOV, 8. 1. 2018. 09:15

Učenici 4.a razreda u vrijeme božićnih blagdana posjetili su Dom Maslina i Dom za starije i nemoćne Domus Christi. Pjesmama i igrokazima su širili dobru volju koja, nadamo se, još uvijek ispunja srca prisutnih.

 

 

 

 [više]

Posjeta Djeda Božićnjaka u Centru

Autor: JOSIPA VRAGOLOV, 22. 12. 2017. 11:49

Danas nas je Djed Božićnjaksa svojim vilenjacima iznenadio posjetom u školskoj zgradi Centar i time razveselio učenike, ali i sve djelatnike škole!

Uz pomoć svojih vilenjaka podijelio je poklon svakom učeniku, a bio je raspoložen i za igre, pjesme i fotografiranje! Hvala na ovom prekrasnom iznenađenju, ansatvit ćemo biti dobri pa se nadamo posjeti i iduće godine!

Fotogalerija stiže uskoro...

 [više]

Zdrav za pet - Mjesec borbe protiv ovisnosti

Autor: JOSIPA VRAGOLOV, 20. 12. 2017. 21:56

Danas su nas posjetili policijski službenici Marija Potrebica i Damir Dahsulja te učenicima osmih razreda održali predavanje i radionicu povodom Mjeseca borbre protiv ovisnosti.

Program Zdrav za pet provodi se na nacionalnoj razini, a radi se o preventivnom programu kojim se u formi predavanja i radionica nastoji preventirati rizična ponašanja kod djece i mladih. Program je namijenjen učenicima osmih razreda osnovne škole te učenicima prvog i drugog razreda srednje škole.
Na današnjem predavanju učenici su upoznati s utjecajem alkohola na zdravlja i izgled pojedinca, rizičnim ponašanjima maloljetnika pod utjecajem alkohola te sankcijama koje slijede ukoliko prekrše Zakon.

 [više]

Božićna priredba Vijest ima dokument u privitku

Autor: JOSIPA VRAGOLOV, 20. 12. 2017. 19:25

U utorak je održana tradicionalna božićna priredba učenika naše škole u katedrali Gospe Velike. 

I ove godine učenici i mentori su uložili veliki trud kako bi unijeli blagdanski duh u ove predbožićne dane. Pjesmama, recitalima i igrokazima širili su dobrotu i ljubav i svima prisutnima poželjeli sretan Božić.

Neka Božić i božićni blagdani budu svima vama i vašim obiteljima sretni i radosni. Svi djelatnici Osnovne škole Marina Getaldića žele vam obilje mira, zdravlja, radosti i veselja!

 

Fotografije s božićne priredbe pogledajte u našoj fotogaleriji.

 [više]

Mjesec borbe protiv ovisnosti

Autor: JOSIPA VRAGOLOV, 19. 12. 2017. 12:58

Mjesec borbre protiv ovisnosti održava se od 15.11 do 15.12., a tim povodom socijalna je pedagoginja održavala radionice u četvrtim i višim razredima tijekom cijelog mjeseca.

Sa četvrtašima učili su o odolijevanju negativnom pritisku vršnjaka, sa petašima i šestašima o uzrocima i posljedicama ovisnosti i zauzimanju vlastitog stava, a s osmašima što o ovisnosti misle roditelji, škola, vršnjaci i mediji.

 [više]

Arhiva naših vijesti   
 Tražilica
 
METEO PODACI

    

Kalendar
« Veljača 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

VREMENIK 2017./2018.
Korisni linkovi
 

 

Imate sliku, komentar, kritiku, pohvalu...

Sudjelujte u stvaranju stranica, javite se!

mgbiblioteka@gmail.com

 

 

 

Ova aplikacija namijenjena je svima Vama, ali je posebno prilagođena djeci i omogućuje prijavljivanje: sadržaja na internetu za koji sumnjate da je nezakonit i odnosi se na različite oblike iskorištavanja ili zlostavljanja djece.

Sigurnost i zaštita djece na internetu

CMS za škole logo
Osnovna škola Marina Getaldića Dubrovnik / Frana Supila 3, HR-20000 Dubrovnik / os-mgetaldica-du.skole.hr / ured@os-mgetaldica-du.skole.hr
preskoči na navigaciju